Jeg har modtaget et kort

Jeg har fået tilsendt et af jeres kort, men når jeg åbner det, ser jeg kun tekst - der er intet billede?

Nogle postkort på 123kort.dk er flash kort. Derfor kræves der Adobe Flash Player for at se dem. Du kan hente Flash Player her: http://get.adobe.com/flashplayer.

Adobe Flash Player er helt gratis og garanteret fri for virus og lignende, så der er ingen risiko ved at installere den. Flash Player kan kun installeres på computere. Andre kort på 123kort er video og kan afspilles både på mobiltelefoner og på iPad.

Har du stadig sprøgsmål? Kontakt os