Vores brugere elsker os

Vores kunder siger:

Jeg har brugt 123kort i mange år, og er meget tilfreds med både kort og service. Jeg er endda blevet mindet om en fødselsdag, som jeg lige havde glemt! Det er også fint, at man kan vælge mellem et årsabonnement eller bare at betale for et enkelt kort ad gangen.

- Peter Skov

Troværdigt, nemt og billigt. Flotte, gode og sjove kort.

- Bjarne Fuglsang Nielsen

Dejlig nemt at sende et kort, lige præcis til den anledning der er brug for! Jeg har fået lavet årsabonnement på de helt reklamefri kort, så der er noget til enhver lejlighed og til fast pris - det har jeg i hvert fald ikke fortrudt og kan det på det kraftigste anbefale!

- Ruth Stentoft Gundersen

Super hjælpsom og venlig kundeservice. Og så er det jo nogle fantastisk skønne kort til enhver lejlighed.

- Anette Riisberg

Bliv en del af vores voksende medlemsskare!

Bliv medlem

Jeg synes at 123-kort er en vældig god ide som jeg har brugt mange gange og altid med godt resultat! Så jeg vil gerne anbefale dem!! Sender man et kort, også til udlandet så følger man med indtil modtager åbner det! Normalt ved man jo aldrig om modtageren har fået mailen før man har fået svar!!

- Louis Agner Nielsen

Rigtig dejlige humør kort. Vil helt sikkert anvende igen.

- Helen Thomsen

I er super gode. En fin måde at sende kort på. Der er til enhver anledning. Det er ikke sidste gang det benyttes. Alle skal få et kort fra jer. :-)

- Justa Agnarsson

Jeg har lige sendt det flotteste nytårskort, til gode venner - som vi jo desværre ikke kan fejre årsskiftet sammen med. TAK for alle de skønne kort. Der er ikke den begivenhed jeg IKKE kan finde et passende kort til.

- Vita Werner Jensen

Bruger 123 meget og er godt tilfreds, det er rart når noget virker og det gør 123 kort.

- Poul H. S. Andersen