Fars dag

Send et sødt, sjovt og kærligt ekort på fars dag.

Fædre er ofte en stor kilde til inspiration og fortjener en særlig anerkendelse. I Danmark bliver fars dag altid fejret på grundlovsdag, nemlig den 5. juni. Lad os fejre vores vidunderlige og fantastiske fædre og sende dem et e-kort, der gør dem varme om hjertet på fars dag. Du kender sikkert flere mænd, end blot din egen far, der fortjener en hilsen på fars dag. Send et ekort og en kærlig tanke til din ægtefælle, svigerfar eller voksne søn, der selv har stiftet familie eller til andre fædre du kender, og lad dem vide, at de gør et fantastisk job!

Filtrer

Prøv 123kort gratis i 7 dage

Bliv en del af vores voksende medlemsskare!
Start din gratis prøveperiode i dag:

 • Ingen annoncer
 • Ubegrænset antal Premium kort
 • Lav dit eget kort
 • Altid større kortvisning
 • Vælg dato for afsendelse
 • Postkort udløber ikke

Sæt kryds i denne boks

 • Ingen annoncer
 • Ubegrænset antal Premium kort
 • Lav dit eget kort
 • Altid større kortvisning
 • Vælg dato for afsendelse
 • Postkort udløber ikke

Sådan skriver du det perfekte fars dag ekort

Selvom en personlig hilsen altid er godt, kan det til tider være lidt svært at komme i gang. Her er et par tips til at hjælpe dig på vej med at skrive dit postkort til fars dag.

Fejr din far!

Fars dag er en fantastisk mulighed for at lade din far vide, hvor højt du værdsætter ham. Han har i årevis sørget for at give dig en god opvækst, og hans dedikation og nærvær har hjulpet dig med at blive til den du er i dag. Lad ham vide, at du bemærker, hvor meget han egentlig gør for dig og jeres familie. I Danmark falder fars dag sammen med grundlovsdag, den 5. juni. Din far fortjener anerkendelsen!

Der findes mange gode måder at fejre sin far på. Det bedste udgangspunkt er at tænke over, hvad han godt kan lide og skabe en dag, der kun omhandler ham. Bliver du i tvivl, kan du jo altid spørge ham, hvad han godt kunne tænke sig. Det er dog altid dejligt at blive overrasket, så hvorfor ikke sende ham en gave, som han har ønsket sig sammen med et fantastisk ekort, som han kan have til minde om dagen?

Ekort til fars dag

En god måde at fejre din far på er at sende ham et ekort med en særlig fars dags hilsen. Der er både gratis fars dags ekort og premium kort at vælge imellem og sende til din far i år. Hvert kort har smukke animationer og livlig musik. Uanset, hvilket fars dag ekort du vælger, kan du være sikker på, at kortet du sender vil bringe din far et smil på læben.

 • Sjove fars dag ekort
  Alle elsker et godt grin, især fædre. Send din far et sjovt ekort med en rammende besked, og du er sikker på både at gøre ham i godt humør og varm om hjertet. Med valgmuligheder lige fra en hilsen fra Trump, til en kærlig tanke, til Husalfen, er der helt sikkert et kort, som din far vil sætte pris på.

 • Søde fars dag ekort

  Uanset om det er Bamsefaren, der fortjener et ordentligt bjørnekram eller hundeelskeren, der fortjener en medalje er der rig mulighed for at vise netop din far, at du elsker ham ved at sende et sødt postkort til fars dag. Skriv dertil en oprigtig besked, der lader din far vide, hvor højt du værdsætter ham i løbet af hele året og du er garanteret, at der ikke vil være et øje tørt på denne fars dag!
 • Personlige fars dag kort
  Har du et yndlingsbillede af din far og dig? Måske et foto fra år tilbage, da du var et lille barn og grinede i solskinnet. Eller måske er det et billede du tog i går under en familiemiddag. Uanset hvilket foto, der er din favorit, er det nemt at lave det om til et personligt postkort til fars dags. Du kan tilføje billedet og en personlig besked til dit ekort, og dermed sende din far en helt særlig hilsen, som han med glæde vil kunne kigge på igen og igen. 

 

Hvad er gode hilsner at bruge på fars dag?

Er du på udkig efter noget at skrive i dit kort, der er bare en anelse mere unikt end det traditionelle “Glædelig fars dag”? Din far fortjener en besked fra hjertet! Det kan være svært, at udtrykke alt det du føler for din far i enkelte ord. Han har været en rollemodel, en ven, en støtte og en kilde til gode råd igennem hele dit liv. Hvordan kan man overhovedet fortælle ham, præcis hvor vigtig han er? 

Svaret er, at selvom det kan være svært at udtrykke følelserne i ord, er det vigtigste egentlig bare at lade ham vide, at du virkelig forstår betydningen af den store indsats og den kærlighed, han har lagt i rollen som din far.  Hvis du ikke er sikker på, hvad du vil sige, kan du måske blot have disse tanker i baghovedet, som forhåbentlig vil hjælpe dig godt i gang med skriveriet. Du kan bruge ideerne nedenfor og sammensætte et kort, som er menings- og værdifuldt for netop din far. Uanset ordlyden vil han sætte stor pris på det!

 • Far, jeg påskønner alt det du gør for mig året rundt. Jeg er heldig, at have så god en far!
 • Hvert år lærer jeg mere og mere af din visdom. Tak for at være sådan en vidunderlig rollemodel. Jeg håber, at du får en skøn fars dag!
 • Ikke bare i år, men altid føler jeg mig taknemmelig over at have dig som far. Jeg er glad for at kunne fejre fars dag med dig! 
 • Jeg vil bare være sikker på, at du ved, hvor utrolig god en far, du har været. Hav en fantastisk fars dag!
 • Du har været med til at runde den person, jeg er blevet til i dag. Jeg kunne ikke være mere taknemmelig. Far, du er den bedste!
 • Tak, fordi at du er sådan en god far. Jeg elsker dig! 

 

Gå aldrig glip af muligheden for at fortælle din far eller en anden far-figur i dit liv, hvor meget du elsker ham. Om han er nær eller fjern, kan du altid sende ham et ekort, der får ham til at føle sig særlig og værdsat på denne fars dag!