Valentinsdag

Send et sødt, kærligt og romantisk ekort til valentinsdag.

Valentinsdag, kærlighedens dag, fejres den 14. februar hvert år. Dagen er en hyldest til kærligheden og giver os mulighed for at glæde vores allernærmeste med en sød og kærlig hilsen. Uanset om det er en romantisk kærlighedserklæring til din kone, mand eller kæreste eller et sødt valentinskort til din bedste ven og veninde vil du med et flot digitalt postkort til valentinsdag kunne give dine kære en hjertevarm overraskelse i indbakken og et glad smil på læben. Du kan også lade dig inspirere af de romantiske tekster, poesi og kærlighedsbeskeder blandt de hjertevarme, smukke og sjove ekort i kategorien Kærlighed.

Prøv 123kort gratis i 7 dage

Bliv en del af vores voksende medlemsskare!
Start din gratis prøveperiode i dag:

 • Ingen annoncer
 • Ubegrænset antal Premium kort
 • Lav dit eget kort
 • Altid større kortvisning
 • Vælg dato for afsendelse
 • Postkort udløber ikke

Sæt kryds i denne boks

 • Ingen annoncer
 • Ubegrænset antal Premium kort
 • Lav dit eget kort
 • Altid større kortvisning
 • Vælg dato for afsendelse
 • Postkort udløber ikke

Send kærlige hilsner på valentinsdag

Der er kærlighed i luften den 14. februar! Valentinsdag er kærlighedens fest og alle hjerters dag. Benyt lejligheden til at forkæle dine nærmeste og overøs dem søde ord, kærlige tanker og hjertevarme hilsner!

Derfor er valentinsdag en vigtig begivenhed

Det er ikke altid at vi i en travl, moderne hverdag får taget os tiden til at fortælle dem, vi elsker, hvor meget de betyder for os. Måske netop derfor er valentinsdag blevet så populær en dag i nyere tid! En dag, hvor vi kan fejre kærligheden, de nære relationer og glæde vores nærmeste med en uforbeholden kærlighedserklæring.

Hvordan skal du fejre valentinsdag i år? Uanset om det er en romantisk middag med din kæreste eller ægtefælle, en bytur med venner og veninder eller ved at bage søde sager til børn eller børnebørn, bør du ikke gå glip af chancen for at lade dine kære vide, at de er i både tanke og hjerte på denne kærlighedens dag.

Sendt et perfekt valentinskort

Det kræver ikke alverden at skabe glæde hos dine nære og kære på valentinsdag. Nogle velvalgte ord, en kærlig hilsen nøje udvalgt til dem samt dine bedste ønsker om en glædelig valentinsdag vil kunne gøre lykke. 

Hos 123kort gør vi det nemt at sende masser af kærlighed, kys og kram direkte til dem du holder af med en online hilsen på valentinsdag.

Her finder du alle slags valentinsdagskort. Romantiske kærlighedserklæringer til hende eller ham, søde ord til kæreste, hustru eller mand samt fine ekort fyldt med hjertevarme til at fortælle dine bedste venner, børn eller børnebørn, hvor meget du holder af dem.

 • Personlige ekort til valentinsdag - Har du et godt foto, kan du nemt og enkelt lave dit eget kort til valentinsdag. Tilsæt sød musik og fine hjerter til dit billede og send en romantisk gestus til ægtefællen eller kæresten. 
 • Nostalgiske ekort til valentinsdag - Der var en tid, hvor det at skrive kærestebreve til sin elskede ikke var forbeholdt en særlig dag, men i stedet var en måde at holde kontakten og kærligheden ved lige. Tag en romantisk smuttur tilbage til forgangne tider med et nostalgisk postkort fyldt med smukke vintage glansbilleder, amors pile, hjerter og kærlige ord.
 • Søde ekort til valentinsdag - Valentinskort er udover en romantisk gestus til din udkårne også en kærkommen lejlighed til at få sat ord på din hengivenhed over for nære venner og de mest betydningsfulde familierelationer i dit liv. 

Send en kærlig valentinshilsen til dine børn, børnebørn, forældre eller bedsteforældre i dagens anledning eller overrask din bedste ven med et sødt valentinskort, der fortæller hende eller ham hvor meget venskabet betyder for dig.

Gaver til valentinsdag behøver bestemt ikke at være store, prangende eller dyre. Faktisk kan de bedste gaver ofte være helt gratis. Opmærksomhed, påskønnelse og kærlighed er nogle af de bedste valentinsgaver du kan give til din kæreste, kone eller mand. Et godt grin er ofte også en god gaveidé. Send fx et sjov ekort til valentinsdag eller del et skægt fælles minde i en personlig besked.

Du finder både gratis valentinskort og premium ekort, der kan vække glæde hos din elskede.

Med digitale postkort til valentinsdag kan du sende en kærlig overraskelse direkte til email, mobiltelefon, WhatsApp, Messenger. Tilføj blot modtagerens information, din personlige besked, klik send og lad amorinerne flyve afsted med dit kort til valentinsdag! 

Gode ideer til tekster til valentinskort

Har du brug for lidt inspiration til hvad man kan skrive i sit kort til valentinsdag? Her er gode forslag til søde, sjove og romantiske tekster, der kan hjælpe dig godt i gang med skriveriet af dit valentinskort.

 • På kærlighedens dag bliver jeg atter mindet om hvor heldig jeg er at have dig i mit liv!
 • Du er min egen valentin - jeg elsker dig!
 • Kærligheden er en magisk gave - tak fordi du tryller mig glad hver eneste dag! God valentinsdag!
 • Glædelig valentinsdag, min skat! Må dagen blive lige så særlig og smuk som dig!
 • Amor ramte plet den dag jeg mødte dig! Glædelig valentinsdag.
 • Med dig ved min side er hver dag valentinsdag! Jeg elsker dig!

Vi ønsker dig god fornøjelse med skriveriet og en valentinsdag fyldt med lykke, kærlighed og gode minder!