Prøv 123kort gratis i 7 dage

Bliv en del af vores voksende medlemsskare!
Start din gratis prøveperiode i dag:

 • Ingen annoncer
 • Ubegrænset antal Premium kort
 • Lav dit eget kort
 • Altid større kortvisning
 • Vælg dato for afsendelse
 • Postkort udløber ikke

Sæt kryds i denne boks

 • Ingen annoncer
 • Ubegrænset antal Premium kort
 • Lav dit eget kort
 • Altid større kortvisning
 • Vælg dato for afsendelse
 • Postkort udløber ikke

Send ekort til jul og del højtidens glæde

Julen er i sandhed en magisk tid. December måned er trods de lange mørke dage en tid, hvor lysene funkler, smil sendes afsted og glade hilsner om “god jul og godt nytår” giver genlyd i gaderne og over indkøbsdisken. Det er også en højtid forbundet med mange hyggelige traditioner, ikke mindst at sende julekort til familien og omgangskredsen. Men hvem sender man egentlig julekort til? Vi guider dig godt på vej til, hvem der bør være på din modtagerliste i år.

Sikke dog en vidunderlig tradition - at sende glade hilsner og gode ønsker ud i ugerne op til jul! Ofte krydres den traditionelle julehilsen også med en status over året, der gik og gode ønsker for året, der skal komme. Ved at sende et flot digitalt postkort med årets julehilsen kan du både holde de gamle traditioner i hævd, undgå skrivekrampe samt nemt og hurtigt dele julens magi med dem, du ønsker. Med et e-kort til jul er der heller ingen forsinkelser i forsendelsen og du kan kaste dig over andre gøremål i tryg forvisning om at dit julekort leveres som bestilt og til rette tid.

Så sæt dig godt til rette med et glas gløgg eller en varm kakao, papir & pen og lav en oversigt over dem, der skal have et helt særligt julekort sendt direkte til indbakken på deres computer, tablet eller mobiltelefon. Har du brug for hjælp? Her finder du gode forslag til, hvem du absolut bør skrive på din “artig-liste” i år:

- Den nærmeste familie - Kan du stadig huske barndommens glade forventning op til jul? Glæden ved at se huset flot pyntet op, smagen af alle julelækkerierne og spændingen over, hvad der mon gemte sig i de flotte pakker under træet? Dine forældre gjorde en stor indsats for at gøre julen til den magiske tid, du husker. Send lidt magi til din mor og far med søde julekort, der fortæller dem, hvor meget de betyder for dig. 

Dine søskende fylder sikkert også godt i barndommens juleminder. Send din søster eller bror et sjovt eller nostalgisk julekort med lidt ord om, hvad du husker bedst fra tidligere jul sammen.

Dine bedsteforældre var måske nok dem, der forkælede dig allermest til jul. Ventede på dig med hjemmebag, hygge og omtanke. Send varme julehilsner deres vej og sig tak for deres omhu.

- Børn og børnebørn - Sjove og søde ekort til jul fyldt med musik og digitale animationer er en skøn måde at inddrage små som store børn i julekortets traditioner. Uanset om det er til dit barnebarn, niece eller nevø vil en flot elektronisk julehilsen til børn kunne give julelys i øjnene og smil på læben. Har barnet endnu ikke deres egen email eller mobilnummer kan du sende ekortet til deres forældre og dermed glæde hele familien med dit julepostkort.

- Slægtninge - Det er måske ikke hver dag at vi får mulighed for at se tanter, onkler, kusiner og fætre. De vil sætte pris på at vide at du tænker på dem i juletiden og glædes over at kunne åbne dit personlige e-kort med en varm hilsen til jul.

- Venner og bekendte - December er ofte en travl måned og det kan være let at overse vores ellers gode venner midt i juleræset. Du har med sikkerhed enten deres email, sociale medier eller mobilnumre lagret allerede og derfor er et digitalt julekort en oplagt mulighed for nemt at række ud til venner og bekendte med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

- Arbejdspladsen - Et personligt julekort til medarbejdere og gode kollegaer er vigtigt i en tid, hvor der lægges mange timer og stor dedikation på arbejdet. Sig tak for indsatsen i løbet af året med en flot og personlig julehilsen direkte i deres indbakke.

- Gode kunder og forretningsforbindelser - Vis loyale kunder og gode samarbejdspartnere, hvor meget de betyder for din forretning eller virksomhed ved at sige tak for samarbejdet gennem året og ønske dem en glædelig jul med et helt specielt julekort. En af de mange fordele ved et ekort til jul er netop, at du nemt kan sende et personligt julekort til flere modtagere på én gang. Så selv hvis dit adressekartotek rummer hundredevis af emails vil det ikke kræve mange klik med musen for at et julekort til dem alle er vel ankommet i deres indboks - og så sparer man endda på portoen!

- Omgangskredsen - Det er ikke altid vi får tænkt over de i vores omgangskreds, der rækker ud over de nærmeste. Naboen, som vi ofte møder i opgangen eller til en hyggesnak over hækken, vil blive glad for at kunne åbne et julekort fra dig med en sød hilsen og varme ønsker for en god juletid. 

Kommer du ofte i kirken kan du dele glæden ved fælleskabet med dine trosfæller og andre medlemmer af menigheden. Send dem et smukt julekort med religiøse motiver og højtidens budskaber. 

Dyrker du fritidsinteresser, nyder du sikkert også at bruge mange timer i løbet af året med andre i fx hækle-, mad- eller roklubben osv. Inkluder dem på din julekort liste og send dem et fint julekort fyldt med varme tanker og gode ønsker.

Selv de i din omgangskreds, der måske ikke fejrer julen selv, vil blive glade for at vide at du har tænkt på dem i december. Send dem et flot e-postkort til jul fyldt med snevejr og varme hilsner.  

Julens glæde direkte til indbakken

Elektroniske julekort findes både som gratis ekort og som premium kort og giver derfor mulighed for at sende en flot julehilsen uanset budget. Du kan sende gratis julekort, der vil være tilgængelige i 10 dage og indeholde reklamer, eller du kan vælge at købe et premium julekort, der er fuldstændig reklamefri og ikke udløber. Planlægger du at sende mange postkort til jul, vil det kunne betale sig at overveje et premium medlemskab, der giver fri adgang til samtlige ekort, der da alle vil blive sendt som premium. Ved at vælge mellem 1 måneds abonnement, et kvartal- eller årsabonnement kan du vælge den medlemsplan, der passer dig og dine behov bedst.

Glem ikke at 123kort har ekort til hver en lejlighed og du kan nemt forlænge decembers hygge med flotte vinterkort og selvfølgelig også særlige nytårskort. Unikke ekort fyldt med smil og hjertevarme giver dig mulighed for at fortsætte med at sprede glæde og magi så længe du ønsker.