Halloween

Uhyggen breder sig! Tag et kig på vores mange halloweenkort - hvis du tør!

Spred glæde, gys og gru hos familie og venner med en halloween hilsen fyldt med spøgelser, græskar, skeletter og hekse. Her finder du både rædselsvækkende, søde og sjove ekort til halloween - kig selv, de er skræmmende gode!

Filtrer

Prøv 123kort gratis i 7 dage

Bliv en del af vores voksende medlemsskare!
Start din gratis prøveperiode i dag:

 • Ingen annoncer
 • Ubegrænset antal Premium kort
 • Lav dit eget kort
 • Altid større kortvisning
 • Vælg dato for afsendelse
 • Postkort udløber ikke

Sæt kryds i denne boks

 • Ingen annoncer
 • Ubegrænset antal Premium kort
 • Lav dit eget kort
 • Altid større kortvisning
 • Vælg dato for afsendelse
 • Postkort udløber ikke

Send grufuldt gode hilsner til Halloween 

Halloween fejres den 31. oktober hvert år, men gennem hele oktober pryder udskårne græskar med skævvredne smil trappestene landet som optakt til en uhyggeligt hyggelig aften! Halloween er begivenheden, hvor det er helt legalt, næsten forventeligt at sige BØH og som mange børn, unge og ikke så få voksne efterhånden ser frem til hvert år.

Tag del i spændingen og spred både glæde og gys hos venner og familie med en særlig hilsen til halloween!

Halloween, som falder samme dag som allehelgensaften, vinder indpas hos store som små, da det er en aften primært baseret på sjov og spas. Så børst støvet af heksehatten, gør slikket klar og send et herligt halloween ekort til glæde - og lidt gru - for venner og familie. 

Ekort til halloween

Det er nemt at sende et halloween e-kort og meget hurtigere end at sende et almindeligt postkort! Ja, faktisk er leveringen skræmmende præcis! Så længe du har modtagerens email adresse eller mobilnummer, kan dit halloweenkort være hos rette modtager på få minutter! 

Så nu er spørgsmålet blot hvilket halloween kort du skal vælge. Skal det være hårrejsende uhyggeligt, skræmmende sjovt eller et mere forsigtigt og sødt lille bøh? Der er masser af både flotte, grufuldt gode og endda gratis halloween ekort at vælge imellem!  

Uhyggelige ekort til halloween

Halloween er fuld af overnaturlige væsner. Hekse, mumier, monstre, og livagtige græskar ad libitum ses pludselig vandre på villavejene eller hænge som pynt i vinduerne. Spøgelser, store edderkopper og uhyggelige undertoner giver en herlig kriblen og krablen og en forventningsfuld rislen ned af ryggen hos alle dem, som elsker et godt gys.

Ved at sende et halloweenkort fyldt med gys og gru kan du dele den helt rette (u)hyggelige stemning med familie, venner og kollegaer. Hvem vil ikke sætte pris på at blive hjemsøgt lidt af en, de holder af? Limet til skærmen til lydtæppet af knirkende døre og hårrejsende hyl vil både de voksne, teenagere og store børn, du kender, kunne nyde synet af både spøgelseshuse, zombier, varulve og alskens andet, der er en sand gyserfilm værdig når de åbner din halloweenhilsen. Så sæt dig godt tilrette, gå i gang med skriveriet og sig “Bøh”!

Gode halloweenkort til børn

Er det familiens mindre medlemmer, små børn i vennekredsen eller blot sarte sjæle du vil glæde med et kort til halloween, bør du nok vælge et af de mere børnevenlige og hyggelige digitale kort. En sød venlig edderkop, der lige sniger sig ind for at ønske barnebarnet en herlig halloween, små monstre med spande fulde af slik, der også glæder sig til slik-og-ballade hos naboen, eller en helt særlig halloweensang fyldt med rim og remser vil være et hit hos de de fleste til halloween.  

Sjove ekort til halloween

Det er ikke alle, der elsker skræmmende skeletter eller at falde ned af stolen af forskrækkelse, men alle elsker vist et godt grin! Halloween byder heldigvis på både gys og grin! Benyt muligheden og send en god vits og en sjov halloween hilsen direkte til indbakken for at få modtageren af dit digitale postkort til at skrige af grin.

Søde ekort til halloween

Føler du dig lidt langt fra dine kære i denne efterårstid, og spøger savnet hos dig? Så er halloween og allehelgensdag en god anledning til at række ud med en sød hilsen og sprede lidt magi hos dem du holder af. Hos 123kort finder du søde halloweenhilsner fyldt med ønsker om trylleri og varme ønsker til at lade venner og familie vide at de er i dine tanker.

Invitationer til halloween

Det er sjovt at klæde sig ud og man bliver vist heller aldrig for gammel til slik og festlige aftener! Halloween er en skøn mulighed for at invitere til sammenkomst og gilde. Uanset om det er det store kostumebal eller en halloweenfest for børn, du har i tankerne, kan du med en halloween e-invitation sætte den rette (u)hyggelige stemning fra start og lade dine gæste bæve af forventningens glæde indtil den store aften.

Hvad skriver man i en halloween hilsen?

Er du ikke helt sikker på, hvad du skal skrive i dit postkort til halloween? Din halloween besked kan egentlig være ganske simpel. Krydr for eksempel din hilsen med lidt skræmmende adjektiver: Du behøver blot at tænke på hvordan en klassisk krimi fortælling eller en god gyser ofte starter ... det var en mørk og blæsende aften … og så er du allerede godt i gang med skriveriet af dit uhyggeligt hyggelige ekort! Sjove og spooky ordspil, relevante ordrim og lignende gør sig også godt i en besked til halloween. Her er et par vendinger, der helt gratis kan bruges når du skriver dine kort til halloween:

- Med ønsket om en grufuld god halloween

- Må din halloween være fyldt med slik og ingen ballade!

- Vi ønsker dig og dine en forskrækkelig formidabel halloween

- Ønsker dig gys & grin - og måske lidt (h)vin …

Uanset hvilket halloweenkort du vælger og hvilken besked du skriver, vil modtagerne af dit ekort sætte pris på at vide at du har tænkt på dem denne oktober aften og brugt tid på at sende dem en personlig hilsen.