Prøv 123kort gratis i 7 dage

Bliv en del af vores voksende medlemsskare!
Start din gratis prøveperiode i dag:

 • Ingen annoncer
 • Ubegrænset antal Premium kort
 • Lav dit eget kort
 • Altid større kortvisning
 • Vælg dato for afsendelse
 • Postkort udløber ikke

Sæt kryds i denne boks

 • Ingen annoncer
 • Ubegrænset antal Premium kort
 • Lav dit eget kort
 • Altid større kortvisning
 • Vælg dato for afsendelse
 • Postkort udløber ikke

Sådan vælger du det perfekte fødselsdagskort

I vores moderne verden findes der utallige muligheder for hvordan man kan sende en fødselsdagshilsen til venner, bekendte og familien. Vil du gerne gøre det på en måde, der er lidt mere personlig end blot et simpelt “tillykke med fødselsdagen” på sms eller de sociale medier? Så er et særligt ekort til fødselsdagen det helt rette valg!

Men de overvejelser har du nok allerede gjort dig, siden du læser denne artikel. Nu er spørgsmålet snarere, hvilket slags fødselsdagskort du skal vælge, så det passer helt perfekt til modtageren.

Vi guider dig her godt på vej med masser af gode råd og forslag til det perfekte fødselsdagskort.

I disse tider vælter det ofte ind på både mail og telefoner med notifikationer omkring alskens sager, lige fra mødeplanlægning til påmindelser om specielle begivenheder og andre ting, der kræver modtagerens opmærksomhed. Det kan være ganske overvældende, især på ens fødselsdag!

Glæd derfor fødselaren med en unik hilsen på dagen skræddersyet til netop ham eller hende.

På 123kort.dk har vi hundredvis af sjove, søde, romantiske og klassiske fødselsdagskort at vælge imellem. Vi har endda også gratis postkort, der kan sendes uden omkostning, hvis budgettet er ekstra stramt, men man stadig gerne vil glæde sine kære med noget helt særligt på fødselsdagen.

Hvilket fødselsdagskort skal jeg vælge?

Det rette fødselsdagskort afhænger selvfølgelig af både modtageren og jeres forhold. Der vil være forskel på hvilken hilsen, der er passende at sende til en arbejdskollega, til en nær ven eller familiens forskellige medlemmer.

Her er nogle spørgsmål, der kan være gode at stille sig selv, i jagten på det helt rette fødselsdagskort:

- Hvor gammel er fødselaren? Er modtageren af fødselsdagskortet et yngre barn, vil vores e-kort, der er særligt designet til børnefødselsdag være en god måde at fange den lille fødselars opmærksomhed og bringe jubel hos såvel barnet som dets forældre. Et ekort fyldt med søde dyr, glad musik og sjove animationer vil derfor være det perfekte valg, hvis du leder efter et fødselsdagskort til barnebarnet, den lille nevø og niece eller andre små børn, du kender. Da de færreste mindre børn har deres egen email eller telefon, kan ekortet med fordel sendes til forældrenes mailadresse og mobilnummer, så hele familien kan nyde fødselsdagskortet sammen.

Er fødselsdagen en af de særlige milepæle, hvor fødselaren kan fejre et særligt rundt tal, vil du i vores fødselsdagskategori finde masser af flotte ekort lavet specielt til de runde fødselsdage

- Hvad kan modtageren godt lide? Med alle de forskellige postkort i vores store fødselsdagskategori kan man hurtigt fortabe sig i de mange muligheder. Vi har derfor gjort det nemt at fokusere sin søgning efter ekort, der matcher modtagerens personlighed og type. Elsker fødselaren et godt grin? Så vil et af de mange sjove fødselsdagskort fyldt med humor og glimt i øjet være et godt bud på den rette fødselsdagshilsen til en god kollega, nær ven eller familiemedlem. 

Er modtageren vild med dyr? Så er et sjovt eller sødt kort med de kæreste hundehvalpe eller skønneste katte et godt valg. 

Du kan også vælge mellem de mange søde fødselsdagskort og sende smukke blomsterbuketter, fine komplimenter og meget mere for at glæde venner, familie og medarbejdere på deres fødselsdag.

Et fødselsdagskort udvalgt efter modtagerens stjernetegn er også en god måde at gøre sin fødselsdagshilsen ekstra personlig. 

- Hvad er jeres indbyrdes forhold? Udover at tage stilling til hvad modtageren af fødselsdagskortet kan lide, vil det også være en god ide at tænke over, hvor nær den relation man har til modtageren er. Vil du gerne sende din udkårne en helt særlig hilsen på fødselsdagen så kan vores romantiske fødselsdagskort fyldt med kys og kærlighed være den perfekte mulighed for at overøse din kæreste, mand eller hustru med ekstra opmærksomhed på deres særlige dag og sende glæde direkte til deres indboks.

- Hvornår sendes kortet? Med et ekort til fødselsdagen kan man nemt og hurtigt sende en fødselsdagshilsen med det samme. Vil du være i god tid og sikker på ikke at glemme dagen, kan du forudbestille fødselsdagskortet til levering på dagen. Dit kort kan udfyldes og bestilles til levering på fødselsdagen, uger, måneder eller endda år før selve dagen, og du kan da læne dig tilbage i tryg forvisning om at din fødselsdagshilsen bliver leveret i rette tid.

Er du i sidste øjeblik kommet i tanke om en fødselsdag, er et ekort den perfekte redning, da din digitale fødselsdagshilsen kan sendes med det samme. Du kan på få minutter sende en personlig og betænksom fødselsdagshilsen til modtagerens email og som sms til deres mobil.

Har uheldet været ude og du har glemt en fødselsdag, som nu er ovre? Det er vist sket for os alle i ny og næ. Ingen grund til fortvivlelse. Vi har også designet ekort til netop dette formål. Send blot et forsinket tillykke  - for som talemåden siger “bedre sent end aldrig” og modtageren kan endda glæde sig over at blive fejret i endnu længere tid. 

Det er nemt at vække glæde med en personlig fødselsdagshilsen

At modtage et flot og særligt postkort er altid en dejlig oplevelse, men hånden på hjertet er der færre og færre af dem i vores fysiske postkasser. Et ekort til fødselsdagen vil give modtageren den samme specielle følelse af at blive påskønnet og husket på, og du sparer endda på papiret og portoen! Du slipper også for at rende rundt i diverse butikker for at vælge det rette kort, men kan slappe af og hygge dig med at vælge det helt rette fødselsdags postkort. Udfyld ekortet med modtagerens information, tilføj din personlige hilsen, vælg leveringstidspunktet og tryk send! Nemmere bliver det vist ikke!