Bryllupsdag

Send et ekort til ægtefællen, familien eller vennerne for at ønske tillykke med bryllupsdagen.

Lad din ægtefælle vide, hvor højt du skatter jeres fælles liv med et romantisk postkort eller send et flot bryllupsdags ekort med en lykønskning til forældre, søskende eller venner for at fejre dem og kærligheden. Her finder du både søde, hjertevarme, sjove og endda gratis bryllupsdagskort. Se også vores udvalg af romantiske kærlighedskort for endnu flere muligheder for at udtrykke dine følelser for din eneste ene.

Filtrer

Prøv 123kort gratis i 7 dage

Bliv en del af vores voksende medlemsskare!
Start din gratis prøveperiode i dag:

 • Ingen annoncer
 • Ubegrænset antal Premium kort
 • Lav dit eget kort
 • Altid større kortvisning
 • Vælg dato for afsendelse
 • Postkort udløber ikke

Sæt kryds i denne boks

 • Ingen annoncer
 • Ubegrænset antal Premium kort
 • Lav dit eget kort
 • Altid større kortvisning
 • Vælg dato for afsendelse
 • Postkort udløber ikke

Ønsk tillykke med bryllupsdagen med et særligt e-kort

Livet er fuld af mærkedage, der fortjener anerkendelse. Helt særlige er bryllupsdage, hvor fejringen af sammenholdet mellem to mennesker, der står sammen igennem livets rutsjebaneture, er en oplagt lejlighed for at sende en hyldest til kærligheden. Uanset om det er 1 års bryllupsdagen, 7 års bryllupsdagen, kobberbrylluppet eller sølvbrylluppet, der kan fejres, er det en særlig begivenhed, der fortjener opmærksomhed.

Det er selvfølgelig nemmere at huske på sin egen bryllupsdag og sende sin ægtefælle nogle søde ord på dagen. Men familie eller venner vil også sætte stor pris på i dagens anledning at høre fra dem, der holder af dem. Ved at sende dem et bryllupsdag ekort med varme tanker og gode ønsker kan du lade dem vide, hvor glad du er for at kende dem og være vidne til deres kærlighed og sammenhold.

Hos 123kort tilbyder vi mange forskellige slags digitale postkort til bryllupsdagen. Du kan vælge et hjertevarmt og romantisk bryllupsdagskort specielt designet til at lade din ægtefælle og livsledsager vide, hvor højt du elsker hende eller ham og sende det som en kærlig overraskelse på bryllups- eller årsdagen. Eller du kan vælge et af vores søde eller sjove bryllupsdags kort, der er designet til at lykønske de søde par, du kender på deres særlige dag. Om du er nær eller fjern vil et ekort give dig mulighed for at fejre dem på bryllupsdagen med en særlig hilsen.

Det perfekte bryllupsdagskort til alle

Herunder kan du finde lidt mere inspiration til valget af det helt rigtige ekort til at ønske tillykke med bryllupsdagen, og lidt tips til hvad du kan skrive i din personlige hilsen.

Bryllupsdagskort til mand - Vil du gerne finde en sød og sjov måde at sige “Jeg elsker dig” på til din husbond? Med et bryllupsdag kort kan du sende lidt solskin og kærlige ord direkte til hans indboks. Selv hvis han er manden, der “har alt” og det normalt er svært at finde den rigtige gave til ham, vil et ekort være en god og anderledes måde at overraske ham på i anledning af jeres bryllupsdag. Inkluder gerne lidt ros og fortæl ham, hvorfor han er den bedste ægtemand for dig. Forestil dig blot, at han er i fuld gang med at gennemgå diverse emails eller de mange notifikationer på telefonen, og han så ser beskeden fra dig! At sende ham et uventet smil fra morgenstunden vil gøre lykke og sætte den helt rette stemning for resten af jeres bryllupsdag!

Bryllupsdagskort til hustru - I en hektisk hverdag kan det ofte knibe med tiden eller overskuddet til at huske at få sat ord på hvor meget din ægtefælle betyder for dig. Her er bryllupsdagen den perfekte mulighed for at fortælle din bedre halvdel, hvor højt du elsker hende, og hvor glad du er for at netop hun er din liv. Send hende et kærligt ekort på bryllupsdagen og lad hende vide, at det ikke blot er på denne dag, men hver dag, at du priser dig lykkelig for at hun sagde ja til at være din kone og livsledsager. Hun vil blive glad for din romantiske gestus og nyde at kunne læse dine søde ord om og om igen.

Bryllupsdagskort til forældre - Dine forældre, biologiske som bonusforældre, har i højeste grad været med til at forme den person du er i dag. De har været rollemodeller, støtter og et spejl du kunne kigge mod når du søsatte egne drømme. På dine forældres bryllupsdag fortjener de i særdeleshed en særlig anerkendelse af den store betydning, de og deres indbyrdes forhold har haft for dig. Send dem et sødt ekort med en kærlig hilsen og et stort tillykke på deres fælles dag. Har de hver deres email og mobilnummer kan du med fordel sende et lykønskningskort til hver af dem, hvor du fortæller dem hver især hvor højt du værdsætter deres kærlighed, sammenhold og dedikation til familien.

Bryllupsdagskort til bedsteforældre - Mens du voksede op tænkte du måske ikke mere over dine bedsteforældres forhold end at de havde været sammen i hvad der for dig virkede som evigheder. Nu, hvor du selv er blevet ældre, vil du kunne anerkende hvor stor en styrke og dedikation det har taget at holde fast i kærligheden gennem et langt liv sammen. Send dine bedsteforældre et sødt kort på bryllupsdagen for at ønske dem tillykke med kærligheden og udtrykke en tak for alt hvad de har gjort for dig samt den flotte skabelon de har skabt for et ægteskab, der er beundringsværdigt.

Bryllupsdagskort til venner - Dine venner, der er i faste forhold, vil elske at høre hvor meget de også i fællesskab betyder for dig. At sende dem en sød og sjov hilsen på deres bryllupsdag vil være en kærkommen gestus, i særdeleshed hvis du var til stede ved deres bryllup. Med en lykønskning for bryllupsdagen kan du vise venneparret, at du med glæde tænker tilbage på deres store dag, hvor de lagde en stor indsats for at fejre kærligheden sammen med deres venner og familie. Vælg dit favorit kort blandt “bryllupsdags ekort til par” og tilsæt en sød eller sjov anekdote fra deres bryllup, et favorit minde fra årene hvor du har kendt dem som par eller hvorfor du synes at netop de fungerer så godt sammen som ægtefæller.

Gør dit tillykke med bryllupsdagen helt personligt

Uanset om du vælger et af vores gratis kort til bryllupsdagen eller et af vores særligt flotte premium ekort vil du have mulighed for at tilføje din egen personlige hilsen til kortet.
Skal det være ekstra personligt, kan du også vælge at lave dit helt eget unikke ekort med et foto af det glade brudepar. Tilsæt fine specielle effekter og god musik og send dine varmeste hilsner og lykønskninger afsted!