Sådan sender du det perfekte ekort til bryllupsdagen

Har du netop brugt timer på at forgæves søge efter et bryllupsdagskort til din ægtefælle eller finde ordene til at ønske venner eller familie et særligt tillykke med bryllupsdagen? Så er du kommet til rette sted!
Two owls sitting on a branch

Overrask din elskede eller dine kære med en særlig hilsen for at fejre kærligheden

Hvis der er en dag, der er næsten lige så vigtig at huske på som dine nære og kæres fødselsdag, så må det være bryllupsdagen. Det gælder både din egen bryllupsdag, hvor din hustru eller ægtemand vil sætte pris på din opmærksomhed, men også dine forældres, bedsteforældres eller gode venners bryllupsdag. Dine voksne datter eller søn, der selv er blevet gift, vil også elske at vide, at du husker deres særlige dag.

På denne betydningsfulde dag er det ikke individet, men kærligheden og sammenholdet, der er i fokus. At holde sammen gennem livets op- og nedture og vedblive at elske hinanden kræver en indsats af begge parter. Bryllupsdage giver os mulighed for at anerkende dette og fejre kærligheden, samt få sat ord på de ting vi måske ikke altid får husket på i hverdagens rutiner!

Ved at sende et unikt bryllupsdags ekort kan du glæde din bedre halvdel på jeres dag eller vise venner og familie, hvor betydningsfulde deres relation er for dig.

Søde og romantiske e-kort til bryllupsdagen kan leveres på et sekund

Det kræver ikke lang tids forberedelse eller en kæmpe indsats at gøre din elskede varm om hjertet, blød i knæene og give hende eller ham et smil på læben. Alt du behøver at gøre er at vælge det postkort, der er mest relevant for netop jer og taler til hjertet. Om du vælger et bryllupsdag kort fyldt med romantik og hjerter, søde ord eller et varmt glimt i øjet er op til dig.

Det samme princip gør sig gældende, når det helt rette bryllupsdagskort skal vælges til dine forældre, bedsteforældre, gifte børn eller gode venner.

Digitale postkort til bryllupsdagen er en perfekt måde at indkapsle og udtrykke hvad du har på hjerte. De flotte kort med deres animationer og musik giver liv til dine ord og følelser. 

Lad bryllupsdagen starte med en kærlig hilsen fra dig sendt direkte til mailen eller mobilen.

Vælg det perfekte bryllupsdagskort

Der er så mange muligheder at vælge imellem når det kommer til lykønskningskort til bryllupsdagen! For at indsnævre din søgning efter dette helt rette kort bør du selvfølgelig først overveje din relation til modtageren af kortet. 

  • Er det et bryllupsdagskort til din ægtefælle kan du vælge at være ekstra romantisk og sende et ekort fyldt med poesi og smukke symboler på jeres fælles kærlighed. Her vil ekort som “Den største gave” og “År for år” være smukke og poetiske kærlighedserklæringer, der i dagens anledning understreger at kærligheden mellem jer stadig blomstrer i bedste velgående. 

Blomster er også ofte en velkommen gestus og en populær gave til bryllupsdage. Røde roser har altid stået som et symbol for dyb kærlighed, så hvorfor ikke sende din udkårne en langstilket rød rose på bryllupsdagen sammen med en sød besked. “Turtelduerne” er et andet velkendt symbol for det perfekte par, så de smukke hvide fugle vil selvfølgelig også egne sig perfekt til et sødt og symbolsk bryllupsdag kort.

  • Er det et bryllupsdagskort til et par du kender? Til forældre, bedsteforældre, venner og naboer vil et flot bryllupsdagskort fyldt med “Blomster i flor” være et godt valg eller send dem en sød hilsen, der lader dem vide at de er “Skabt for hinanden”.

Er du den humoristiske type, vil et sjovt bryllupsdagskort være sagen. Her er “På den grønne gren” og “En dans på hjerter” gode eksempler på digitale postkort, der med et glimt i øjet ønsker et sjovt og kærligt tillykke med bryllupsdagen. 

Champagne og klinkende glas er også let genkendelige symboler på fest og fejring, så at vælge et kort med disse motiver og udbringe en skål på bryllupsdagen er selvfølgelig også et hit.

  • Runde bryllupsdage fortjener et særligt kort uanset om det er 1 års bryllupsdagen eller 10 års bryllupsdagen, der fejres. Her vil det være oplagt at vælge et kort, der nævner det specifikke antal af år sammen. De særlige milepæle som kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og de sjældne diamantbryllup er selvfølgelig ikke en undtagelse og her vil du kunne finde ekort, der er flot afstemt i farver og besked til den særlige lejlighed.

Skal det være ekstra unikt kan du endda lave dit eget bryllupsdagskort med et personligt foto og tilsætte specielle effekter som hjerter og sød musik.

Er du stadig i tvivl om hvilket kort du skal vælge til bryllupsdagen? Husk på, at det vigtigste trods alt er tanken og at modtagerne af dit ekort ved, at du gerne vil fejre dagen ved at sende dem en særlig og festlig hilsen.

Sådan skriver du det bedste tillykke med bryllupsdagen

Når først du har valgt det helt rigtige bryllupsdagskort er du allerede godt på vej til at have sendt en unik og flot hilsen og lykønskning. En af fordelene ved et ekort er netop at kortet allerede indeholder en smuk, sjov eller kærlig måde at sige tillykke på bryllupsdagen. 

Se de mange muligheder for det perfekte bryllupsdagskort her på 123kort.dk.

Ved også at tilføje en personlig besked til ekortet giver det prikken over i’et. 

Her kan det måske knibe lidt mere med at finde ordene. 

Et godt tip til at skrive en flot hilsen til din bedre halvdel på jeres bryllupsdag er at tænke på et skønt øjeblik som I har delt sammen. Forsøg at genkalde så mange detaljer som muligt. Hvordan så din elskede ud, hvor var I henne, hvilke dufte, lyde og andre detaljer kan du huske? Hvorfor var lige dette øjeblik så fantastisk? Skynd dig så at nedfælde disse tanker i ord og indkapsle denne særlige stund i din kærlighedserklæring.

En anden god måde at udtrykke din kærlighed til din hustru eller ægtemand er ved at beskrive, hvad det er dig får dig til at smile når du tænker på ham eller hende. Er det den tryghed og kærlighed, det giver dig når I er sammen? Måske er det din ægtefælles humoristiske sans eller den følelse du får når I kigger hinanden dybt i øjnene.

Mangler du inspiration til en lykønskning til forældre, bedsteforældre, dine voksne børn eller gode venner på deres bryllupsdag? Her kan du tænke på et minde, hvor du tydeligst husker dem som par. Hvad kendetegner netop deres forhold og hvilken betydning har det for dig at kunne være vidne til deres kærlighed? Tilføj disse tanker i dit kort og du vil da have skrevet en personlig og rørende hilsen, som de vil værdsætte at læse på deres bryllupsdag. 

Sådan sender du et ekort på bryllupsdagen

På 123kort.dk har vi gjort det nemt at sende e-kort til bryllupsdagen. Se bare her:

  1. Vælg din favorit blandt bryllupsdagskortene
  2. Gør kortet personligt ved at udfylde navn og email, modtagerens navn, email og eventuelt mobilnummer for også at sende det som sms. Tilføj datoen for din eller modtagernes bryllupsdag, skriv en passende overskrift og en personlig besked, der sendes sammen med ekortet.
  3. Send kortet med det samme eller vælg en fremtidig dato, hvis du bestiller i god tid.
  4. Se kortet igennem og tilsæt eventuelt valgfri specialeffekter
  5. Har du valgt et premiumkort kan du udnytte vores 7-dages gratis prøveabonnement eller vælg i stedet at betale et lille engangsgebyr.
  6. Bekræft afsendelsen og dit ekort er nu sendt af sted for at sprede glæde på bryllupsdagen!

Vi har også gratis bryllupsdagskort! Vores basiskort kan sendes helt uden gebyr. De gratis ekort til bryllupsdagen finder du nederst i kategorien. Kortene kan genkendes ved at basiskortene altid vises i mindre størrelse og har reklamer langs siden.

Påmindelser om bryllupsdagen - med 123kort behøver du aldrig at glemme en vigtig dato

Med et ekort kan en særlig hilsen til bryllupsdagen være hos modtageren på få sekunder. Det er en super løsning, hvis du var lidt sent ude med dit bryllupsdagskort i år. 

Du behøver dog ikke at være bange for nogensinde at glemme en bryllupsdag igen! Hos 123kort.dk kan du både sende dine kort med det samme eller forudbestille dem dage, uger eller måneder før og være i tryg forvisning om at de vil blive sendt rettidigt på bryllupsdagen.  

Skal din hustru overraskes med din kærlige hilsen som det første når hun tjekker sin telefon om morgenen? Eller skal din mand nyde at en romantisk bryllupsdags-hilsen tikker ind på hans email under arbejdsdagen? Det er helt op til dig. Du bestemmer tiden og vi sørger for leveringen!

Med vores smarte påmindelsesservice kan du også bede om at få sendt en email, der minder dig om de vigtige mærkedage i løbet af året. 

På denne måde misser du aldrig en chance for at fejre de vigtige personer i dit liv!