Dimission

Ønsk tillykke med eksamensbeviset med et festligt ekort til dimissionen.

Eksamen er veloverstået og det skal selvfølgelig fejres! Med et festligt dimissionskort kan du sende dine lykønskninger og ønske alt godt videre på livets vej. Tilføj din personlige besked til ekortet og tilsæt måske endda et par visdomsord - din anerkendelse og hilsen på den store dag vil vække stolthed og glæde hos dimittenden.

Filtrer

Prøv 123kort gratis i 7 dage

Bliv en del af vores voksende medlemsskare!
Start din gratis prøveperiode i dag:

 • Ingen annoncer
 • Ubegrænset antal Premium kort
 • Lav dit eget kort
 • Altid større kortvisning
 • Vælg dato for afsendelse
 • Postkort udløber ikke

Sæt kryds i denne boks

 • Ingen annoncer
 • Ubegrænset antal Premium kort
 • Lav dit eget kort
 • Altid større kortvisning
 • Vælg dato for afsendelse
 • Postkort udløber ikke

Sig tillykke med diplomet med et særligt ekort

Dimissionen er kulminationen på årevis af hårdt arbejde i skolen og den store indsats bør selvfølgelig belønnes med et stort tillykke og en særlig opmærksomhed.

Med et lykønskningskort til studenten, svenden eller andre færdiguddannede kan du markere den særlige begivenhed, det er at få sit eksamensbevis, og tage del i fejringen af den store dag.

 

Er du lidt i tvivl om hvad man kan skrive i et lykønskningskort til dimissionen, eller hvornår man egentlig bør sende en hilsen til dimittenden, har vi her samlet en masse gode tips til det perfekte dimissions postkort.

 

Hvornår sender man et lykønskningskort til dimittenden

 

Uanset om det er folkeskolens afslutning, studentereksamen, svendebrevet eller den videregående uddannelse, der er i hus, markerer dimissionen et nyt livskapitel. Det er en dag, som den studerende længe har set frem til og glædet sig til at fejre. At være færdig med sin uddannelse og kunne se frem mod nye eventyr er også en af de mærkedage, som man som oftest bærer med sig i minderne gennem resten af livet.

 

Selvom du måske ikke kan tage del i den fysiske fejring på translokationsdagen eller deltage i svendegildet, kan du stadig tage del i festlighederne og ønske et stort tillykke med en anerkendende hilsen. Du kan sende dit ekort på selve den store dag eller du kan vælge at sende det i dagene op til eller lige efter, så modtageren har god tid til at koncentrere sig om din hilsen. Vent dog endelig med at sende din lykønskning til at selve eksaminerne er veloverstået og eksamensbeviset er en realitet! Hvad skriver man i et dimissions-ekort

 

Et stort tillykke er selvfølgelig et must i et lykønskningskort. Ros og anerkendelse af bedriften og indsatsen er også en god ide, men hvordan man udtrykker det, er helt op til ens egen og modtagerens personlige smag. Relationen til modtageren kan også spille en rolle i ordvalget. Er det en nær relation som en datter, søn, eller god ven, kan man måske vælge et mere personligt indhold i sit budskab end hvad man vil gøre hvis det er et tillykke til naboens datter eller venindens søn. Måske vil du gerne vise din stolthed, måske vil du blot udtrykke et hjerteligt tillykke med den færdige uddannelse eller måske vil du gerne sende lidt inspiration og visdomsord afsted med din hilsen.

 

Uanset dit ordvalg er det dog sikkert at dimittenden vil værdsætte dit postkort og den opmærksomhed, du viser for deres store dag.

 

Her finder du eksempler og tekst ideer til at komme i gang med skriveriet af det perfekte dimissionskort. De forskellige hilsner kan selvfølgelig mikses efter smag og behag. 

 . 

Søde lykønskninger i dimissionskortet

 

- Stort tillykke med diplomet! Hvor er det flot klaret!

- Du gjorde det! Tillykke med den flotte indsats!

- Tillykke med den færdige uddannelse. Ønsker dig alt godt fremover!

 

Hjertevarme lykønskninger i dimissionskortet

 

- Hver eneste dag er mit hjerte fyldt med stolthed over dig. I dag er det næsten ved at flyde over!

- Vi ved, hvor meget du har knoklet og tager hatten af for det flotte resultat! Bravo!

- Tillykke! Håber, du får en fantastisk afslutning, det har du fortjent.

 

Sjove lykønskninger i dimissionskortet

 

- Dit hoved er godt skruet på - og nu har du også en hue, der passer til! Tillykke!

- Du er smart, sød, sjov og sej! Nu kan du også tilføje (indsæt den relevante uddannelse) til dit CV!

- Du klarede det, din seje steg - nu er livet en leg!

- Stort tillykke med svendebrevet. Du er en ren mester allerede!

 

Inspirerende lykønskninger i dimissionskortet

 

- Med eksamensbeviset i hånden ligger verden åben for dine fødder! Tillykke!

- Tillykke med den færdige uddannelse, vi kan ikke vente med at se, hvor livet nu fører dig hen. 

- Et kapitel er afsluttet, men bogen er først lige begyndt! Glæder os til at følge den videre historie.Se eventuelt om du er blevet inspireret af listen herover til selv at komme på flere sjove og unikke hilsner til at sige tillykke med eksamensbeviset eller den færdige uddannelse. God fornøjelse med skriveriet!