Hurtigste og nemmeste måde at sende ekort til halloween

Er du i sidste øjeblik og vil gerne sende en særlig hilsen til halloween! Bare rolig, du behøver ikke at være bange for at have misset chancen! Vi guider dig her til vores top 10 over sæsonens mest populære postkort til halloween …. leveringen er uhyggelig hurtig!
De bedste kort til halloween

Sådan sender du et halloweenkort på få minutter

Med et digitalt postkort til halloween er du blot et par klik fra at kunne sprede (u)hygge, gys & glæde hos familie og venner. Både voksne og børn vil nyde at kunne åbne dit halloween postkort og lade sig tryllebinde af alskens overnaturlige væsner og stemningsfulde musik mens de læser din personlige besked.

 

Sådan gør du:

  • Vælg først din favorit blandt det skræmmende store udvalg af flotte halloween ekort.

Du kan også lade dig inspirere af de mest søgte hallowenkort i vores top 10 i denne artikel.

  • Udfyld kortet med modtagerens navn, email adresse og mobilnummer
  • Tilsæt din personlige besked til kortet, tilføj eventuelt lidt ekstra effekter og klik send!
  • Din halloweenhilsen er nu på vej og vil være fremme hos dine venner, forældre, kollegaer, børn eller børnebørn om få sekunder!

Det er da forfærdeligt nemt, ikke?

 

Top 10 over årets grufuldt gode halloweenkort

Hårrejsende hyl, dansende skeletter, græskar eller varme efterårshilsener? Det kan være svært at vælge blandt de mange muligheder. For at gøre det ekstra nemt og hurtigt at sende en halloweenhilsen kan du også lade dig inspirere af andres valg. Her finder du vores liste over de 10 mest populære halloween ekort i år:

10. På tiendepladsen finder du det smukke halloweenkort Rundt om bålet , hvor et herligt trekløver nyder naturens skønne efterårsfarver og en hyggelig stund. En sød måde at række ud til venner og familie med en varm hilsen.

9. Her har vi De små monstre, der dog ikke er helt så skræmmende, som de måske lyder! Et sjovt og børnevenligt halloween kort at sende til familiens yngste medlemmer, der ser frem til en aften med masser af slik og ballade!

8. Halloween handler i høj grad om spas og løjer, og derfor er det sjove halloween ekort Labre larver selvfølgelig også med på årets rangliste. Få venner og familie til at skrige af latter med en vittighed til halloween!

7. Her er det perfekte halloween postkort at sende til alle, der elsker en god gyser. Hvilket overnaturligt væsen er det mest skræmmende? Varulven, zombien, heksen, spøgelset eller manden med leen? Mød Spøgelseshusets beboere - hvis du tør! 

6. Har du set nogen flække af grin? Nej, så er det da på tide! Dette ekort er fyldt med græskar og rungende latter. Send lidt Gys & grin til halloween!

5. Halloween er en perfekt anledning til at lade dine kære vide, at du tænker på dem. Send dem lidt magi og varme tanker med det søde halloween kort Bare jeg kunne trylle.

4. På fjerdepladsen over de mest populære ekort til Halloween finder vi Sniger mig lige ind. Et skønt og hjertevarmt postkort til både børn og sarte sjæle, der vil sætte pris på den søde edderkops hyggevisit i dagens anledning.

3. Et hjemsøgt slot, flagermus og skeletter, der udfører en skræmmende god Danse macabre. Det er opskriften på en gruelig god halloween hilsen, der sender dette digitale kort ind på en flot tredjeplads.

2. Det er mørkt og det er spooky! Husets beboer i denne landejendom vil nok få de fleste til at genoverveje, hvilke dør de banker på ved denne allehelgensaften. Send dette smukke - og  skumle - animerede postkort for at ønske alle en Grufuld god halloween.

1. Og trommehvirvel tak …… På førstepladsen over årets mest sendte halloweenkort finder vi Tryllebundet. Et helt forskrækkeligt formidabelt halloween e-kort, der vil begejstre både store som små med dens ørehænger af en halloween sang, der kan nydes om og om igen, mens din sjove og søde hilsen læses.

 

Har du et frygteligt flot foto, kan du også overveje at lave dit eget kort til halloween. Upload blot dit billede på 123kort.dk, tilsæt effekter, musik og hokus pokus har du din helt unikke og personlige hilsen til halloween!

 

Vi ønsker dig forfærdelig god fornøjelse med skriveriet og håber at dit grufuldt gode ekort vil vække sitren, smil og en herlig halloweenstemning hos modtageren!