Find det perfekte julekort online

Vil du gerne sende et elektronisk julekort? Der er mange muligheder for at vælge et flot julekort på internettet, der kan leveres direkte til modtagerens email og mobiltelefon. Vi guider dig her til at finde de bedste e-kort til jul.
Christmas bear with a party hat

Sådan vælger man de bedste julekort 

Når du skal vælge det bedste julekort kan det være svært at overskue de mange muligheder blandt både premium og gratis ekort til jul. I jagten på det rette julepostkort er det derfor vigtigt at overveje, hvem kortet skal sendes til. Leder du efter julekort til et barn, en teenager eller voksen? Er det julekort til nær familie og venner eller skal dit ekort sendes til fjerne slægtninge eller måske bruges som en flot julehilsen til firmaets medarbejdere eller kundekreds? Du bør også overveje hvad modtageren kan lide omkring julen og hvilken slags julekort, der så vil være passende at sende til netop dem.

Hvordan og hvor finder jeg det perfekte julekort?

Når din modtagerliste er på plads er det tid til at finde det bedste julekort til hver enkelt på listen. Smag og behag er som bekendt forskellig fra person til person. Her vil det hjælpe at starte med den kategori af julekort, som du tænker din modtager vil sætte størst pris på. Herunder finder du nogle spørgsmål du bør stille dig selv når du kigger efter e-kort til jul.

 • Elsker modtageren et godt grin?

  Så bør du absolut vælge et kort fra kategorien af sjove julekort. Humor er en yderst personlig ting og du finder derfor flere typer af sjove julekort. Til dyreelskere findes både julekort med skønne katte, der synger julen ind og elskelige hunde, der i kor gør sig igennem en juleklassiker. Er det fjollet humor eller måske sort humor, der vil få lattermusklerne i gang er der skægge julekort med julemanden og hans rensdyr, som frygtløst kaster sig ud i juleræset eller en cowboy, der med sin juleblues synger en anderledes julehilsen til venner og familie. Som en ekstra bonus kommer du selv i godt julehumør mens du kigger de mange muligheder for morsomme ekort igennem!

 

 • Er modtageren til klassiske julekort?

  Julen er en fantastisk tid til at reflektere over sæsonens traditioner og værdier. De mennesker, der betyder mest for os og skønne minder fra forgangne tider, er alt sammen en del af julens nostalgi. Hvis du ved at det er de mere sentimentale aspekter i juletiden, der vækker glæde hos modtageren af dit postkort, vil nostalgiske julekort fyldt med smukke vintage julemotiver være sagen. Der er heller intet som en hvid jul, der kan sætte alle i den helt rette julestemning! Send smukke julekort fyldt med snevejr og varme julehilsner til vennerne, familien og medarbejderne for at dele julens magi med dem.

 

 • Er det kirken og kristendommens budskaber, der skal være i centrum?

  Julen er trods mange forskellige traditioner først og fremmest fejringen af Jesus fødsel. Send smukke religiøse julekort fyldt med krybbespil, forkyndelsens bud, næstekærlighed og fine bibelvers. Lad julefreden sprede sig med englenes sang for at fejre højtiden.

 

 • Glædes modtageren over julens hygge, hjertevarme og gode julesange?

  Så kan du sende både lykkeglimt, julemagi og forventningens glæde med søde julekort! Der findes søde julede ekort med alt fra smuk julepynt, prægtige juletræer, juleeventyr og bamseknus til den søde Søren Banjomus og kort fyldt med fred, ro og juleglæde. Julen er hjerternes tid og det skorter ikke på julekort fyldt med julelys, skinnende stjerner og gode ønsker. Det er nemt at finde varme julehilsner og søde julepostkort - det er straks sværere at vælge mellem dem!

Lav selv flotte julekort online

Nogle gange vil man gerne sende et julekort, der er helt unikt. Uanset om du vil dele et juleminde eller en status over året, der gik kan du ved at lave dit eget julekort med et foto eller billedfil sende en helt særlig og personlig julehilsen. Her er lidt ideer til hvordan du skaber dit eget ekort til jul:

 • Send et familiefoto som årets julekort - Hvis din familie har haft mulighed for at tage et skønt billede sammen, vil det være et oplagt valg til et personligt julekort. Uanset om det er et billede af den lille familie med nissehuerne på eller et godt gruppebillede fra vinterferien, vil det være ideelt at sende som julehilsen til nær og fjern. Selv et billede fra sommerferien kan blive til et godt julekort med lidt tilsatte effekter som snefnug eller stjerneskud - uanset vil venner og familie nyde at se jeres smilende ansigter i deres indbakke. Du kan også bruge dine yndlingsfoto af børn eller børnebørn som motiv på årets personlige julekort.

 

 • Del dit favoritminde med modtageren - Det er altid dejligt at kunne tænke tilbage på gode tider sammen med nogen man holder af. Gå igennem dine fotoalbums og find et sjovt eller sødt billede af hver modtager. Det kan være et billede, der er relevant for sæsonen eller blot et foto, der gør dig glad at kigge på. Det kan også være et foto fra et sted, I har besøgt sammen eller som ellers har en særlig betydning for jer. Uanset hvilket foto du vælger, er det en genial måde at vise modtageren af dit julekort, hvor meget du holder af dem og værdsætter jeres fælles minder. Og så er det som en ekstra bonus en af de nemmeste måder at lave helt personlige og unikke julekort til hver enkelt på din modtagerliste.

 

 • Lav en digital fotokollage med dine personlige billeder - Har du en masse fotos fra årets højdepunkter som du ønsker at dele i dit julekort? Du behøver ikke at begrænse dig til et enkelt foto - send dem allesammen! Lav en flot billedcollage af alle dine fotos fra året der gik og upload det til dit ekort.

 

 • Send et skønt julefoto med dit kæledyr - Hvem elsker ikke at se et sødt, lille og pelset ansigt? Uanset om det er hunden, der glad har splittet pakkerne ad, katten, der kravler i træet eller fuglen, der leger med en juleklokke eller en rolig stund foran pejsen vil et fotos af de søde kæledyr være en sød måde at ønske alle en god jul og godt nytår.

 

 • Brug et billede af dit juletræ eller din yndlingspynt - Alles juleudsmykning er unik, så hvorfor ikke også benytte den som centrum i dit personlige ekort til jul? Venner og familie, der ikke lige har mulighed for at komme på besøg i december, vil synes at det er sjovt at kunne se dit hjem i al dets julepragt.

 

 • Leder du efter det ideelle julekort til medarbejdere, kundekreds og firmaets forretningsforbindelser? Tag et gruppefoto af personalet, et billede af butikkens flotte lokaler eller virksomhedens nye logo etc og upload det til dit ekort. Et unikt firma julekort er en nem, personlig og hurtig måde at ønske god jul og sige tak for året, der gik.

Hos 123kort kan du tilføje skøn julemusik og flotte effekter til dine egne, hjemmelavede julekort for en helt unik og personlig hilsen til jul.

Uanset dit valg af julekort, kan du med et ekort undgå stress og jag og i stedet lave dig en varm kop kaffe, sætte lidt julemusik på og finde en flot julehilsen uden at skulle forlade stuens eller kontorets varme hygge. 

Vi ønsker dig god fornøjelse i din søgning efter det bedste ekort til jul!