Jeg kan ikke åbne et kort, som blev sendt til mig

Der er to måder at åbne sit kort på. Den første og, nok den nemmeste, er at klikke på linket ”Hent postkortet” for at hente dit kort. Linket finder du i den email, hvor vi informerer dig, at du har modtaget et kort. Når du klikker på linket, kommer du til “Hent postkort” siden, hvor vi allerede har forudfyldt din kode og hvor man ikke behøver at gøre andet end at klikke på knappen “Hent kortet” :-)

Hvis vores email er blevet fanget i dit spamfilter, vil du opleve, at linket i vores email er blevet deaktiveret af din email udbyder. I så fald, skal du markere vores email som “Ikke spam”. Det vil gøre det muligt for dig at at klikke på links i vores emails igen.

En anden måde at hente dit kort på er at kopiere koden af dit kort (koden inderholder typisk 7-11 tal og bogstaver) og klistre den i det relevante felt på denne side: https://www.123kort.dk/hent-postkort/

Der er også et link til “Hent postkort” siden fra forsiden af 123kort.dk.

Har du stadig spørgsmål? Kontakt os