Jeg kan ikke sende kortet. Hvor er "Send" knappen?

Hvis du udfylder et postkort og derefter ser samme side igen, hvor du kan rette i felterne, betyder det, at du har lavet en fejl i et af felterne. Felter med evt. fejl er markeret med rød ramme - det er typisk modtagerens eller afsenderens email adresse. Kontroller, at du har udfylder alle felterne korrekt.

Vælg om du vil prøve vores 7-dags gratis medlemsskab, eller om du vil betale for et enkelt kort eller om du vil sende gratis kort med annoncer.

Tryk på knappen "Næste" for at komme videre. Efter du har tjekket kortet igennem, tryk på "Næste" igen. Som det sidste, skal skal du vælge om kortet skal sendes som gratis eller som premium kort, eller om du vil blive medlem.

Har du stadig spørgsmål? Kontakt os