Kan jeg sende et ekort som sms til en mobiltelefon?

Ja, alle vores premium kort kan sendes som tekstbesked til en mobiltelefon. Da mange mennesker tjekker deres telefon flere gange dagligt er det en fantastisk mulighed, hvis du ønsker at modtageren åbner kortet så hurtigt som muligt på den ønskede dag.

Premium medlemmer kan sende op til 10 ekort som sms hver måned i tillæg til et ubegrænset antal kort via email.

Grundet tekniske årsager samt restriktioner hos lokale teleudbydere er det desværre ikke muligt at sende tekstbeskeder (sms'er) til følgende lande: Sudan, Aserbajdsjan, Vietnam, Nigeria, Sri Lanka, Indonesien, Bangladesh, Jordan, Oman, Senegal, Rusland, Singapore.

Vi beklager ulejligheden.

Hvis du har brug for at sende mere end 10 ekort som sms pr måned kan premium medlemmer desuden vælge tillægspakker med helt op til 100 sms-beskeder.

Overvejer du at blive medlem? Læs mere om priser og fordele her:

Bliv medlem