Kan jeg sende mit ekort via sms, Messenger, WhatsApp eller andre sociale platforme?

Når et ekort skal sendes, er det altid nødvendigt, at tilføje en email adresse i modtagerfeltet. Udover at sende dit ekort via email, har vi gjort det let for dig, ligeledes at dele dit kort på alle de sociale platforme, du skulle ønske. På denne måde er du helt sikker på, at modtageren spotter dit kort så hurtigt som muligt.

Følg disse enkle trin for at kopiere og indsætte et link med dit kort til enhver beskedtjeneste:

1. Udfyld og send dit kort som sædvanligt ved at indsætte modtagerens email adresse i det relevante felt. Kender du ikke modtagerens email? Indsæt da blot din egen adresse i stedet.

2. På siden der bekræfter at dit kort er blevet sendt, skal du nu klikke på den lyserøde knap "Kopier link".

Ved at klikke på knappen bliver linket med dit sendte kort helt automatisk kopieret over til din digitale udklipsholder. Du er nu klar til at indsætte det til din foretrukne beskedtjeneste - Whatsapp, Messenger, sms-besked mv.!

3. Åbn din valgte beskedtjeneste og find din tidligere samtale med modtageren.

4a. For at indsætte linket, mens du er på en smartphone eller tablet:

Hold din finger nede inde i beskedfeltet, ligesom hvis du skulle skrive en ny besked. Du vil nu se at "Indsæt" muligheden automatisk dukker op. Tryk på "Indsæt" og tryk derefter på send-knappen. Dit link er nu sendt til modtageren.

4b. For at indsætte linket, mens du er på en computer:

Højre-klik på din mus inde i beskedfeltet, ligesom hvis du skulle skrive en ny besked til modtageren. Vælg muligheden "Indsæt” som da automatisk vil fremkomme. Alternativt kan du også bruge tastaturets genvejskommando Crtl+V til at indsætte dit link i beskeden.

Voila! Dit ekort er nu blevet sendt til modtageren via dit valgte sociale medie.