Vil modtageren se samme annoncer ved siden af deres kort, som jeg ser?

Der er Google, der bestemmer, hvilke annoncer er vist sammen med dit ekort. Google baserer deres annoncevalg på brugerens browserhistorik. Hvis du ikke ønsker, at annoncer er vist sammen med dit kort, skal du vælge "Send som premium" på sidste trin, når du sender kortet. Premium betyder, at kortet vil blive vist 60% større, og der vil ikke være nogen annoncer i emails eller ved siden af dit kort. Du kan også vælge at blive medlem og få alle medlemsfordele med i købet.