Jeg modtager ikke længere jeres emails

Du har sandsynligvis markeret en af vores email som værende spam. At markere en email som spam, betyder desværre, at vi ikke længere kan levere emails til dig. Dette gælder også emails angående sendte og modtagne kort, notifikationer omkring din konto, herunder genskabelse af password og så videre.

Når du markerer en email som spam, fortæller du din emailudbyder, at vores emails skal sorteres fra. Desværre betyder det også, at emails som vi sender for andre kunder (modtagere som afsendere), også bliver sorteret som spam og dermed er svære at finde.

Hvis det var en fejl eller du har ombestemt dig og fortsat vil modtage vores emails, kontakt os venligst og bekræft at du ønsker at modtage vores emails igen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tak for forståelsen.