Jeg har sendt et kort, men modtagerens email er forkert. Hvad gør jeg?

Alle kort bliver sendt automatisk, når du klikker på "Send" knappen. Hvis modtagerens email adresse ikke findes, vil du modtage en email med et link til at redigere kortet og mulighed for at sende dit kort igen. Husk at tjekke din uønsket post mappe/spam filter.

Hvis email adressen findes, men tilhører en anden modtager, vil vi registere kort som "Leveret", og du vil ikke modtage en email fra os. I så fald, skal du sende dit kort igen. Hvis du har betalt i første omgang, kan du roligt betale igen og sende os en email. Vi vil derefter refundere den ene betaling.