Jeg har sendt et ekort

Kan jeg slette mit kort?

Hvis kortet er ikke afsendt endnu, er det muligt at slette kortet. Denne funktion er dog forbeholdt Premium medlemmer og dem, som har sendt et Premium kort (dvs. dem, som har betalt for kortet). Hvis du valgte at sende kortet som et gratis kort, er det nødvendigt at opgradere kortet til Premium for at kunne slette det. Man kan opgradere kortet via "Min Side" > "Sendte kort".

Du kan også vælge at slette kortet, allerede efter det er sendt afsted. I så fald vil kortet kun blive slettet hos dig selv. Modtageren vil stadig have en kopi af dit kort.

Har du stadig sprøgsmål? Kontakt os